Om os

Vi er Wise Interior

Vi arbejder for konstant at udvikle

Hos Wise Interior bestræber vi os på at tilfredsstille samt udfordre samtlige af vores kunder. Vi har erfaret, at de bedste resultater opnås igennem tæt sparring, visuel formidling samt grundig behovsafklaring.

Med enkle midler søger vi gennem brug af afprøvede analyseværktøjer at screene hver kundes specifikke behov for dermed tidligt i processen at have helt tydelige rammer at arbejde videre ud fra.

Indretning & kreativt design

Vores vigtigste målsætning er, at vi kan stå inde for hvert eneste produkt vi leverer, stort som småt.

Wise Interior arbejder intenst med mange forskellige stilarter, og vores passion, naturlige interesse for indretning samt vores alsidighed indenfor indretning har givet os et solidt fundament for vores videre arbejde med indretning og bolig-styling.

Vi formår med vores kreativitet og fantasi at sætte os ind i kundens behov og gør altid disse behov til omdrejningspunktet i vores kreative arbejde. Lige meget, om vi dekorerer eller indretter private hjem, er projektledere på et renoveringsprojekt, laver indretningsløsninger for erhvervslivet eller giver en enkelt konsultation, er kundens behov altid i centrum.

Vores personlige forkærlighed for det lidt rå og industrielle krydret med klassisk design, rene linjer, god kvalitet og flotte farvetoner skinner igennem, når vi indretter.

Vores mål er at skabe så personligt, æstetisk og roligt et udtryk som muligt. Vores kreative løsninger og ideer supplerer hinanden godt. Styrken ligger nok netop i vores forskelligartede baggrunde og indfaldsvinkler, der som team giver os både bredde og dybde.