Oktober er lig efterår, og jeg elsker efterårets smukke farver, hvilket inspirerede mig til dagens blogindlæg. De brunlige mørke nuancer er så smukke både inde som ude. Rustfarven, eller hvad man nu skal kalde den, er efterhånden ved at vinde sig lidt ind hos mig, og der skal klart eksperimenters med disse farver i mit hjem.

Jeg har samlet mine 5 bolig favoritter som står meget højt på ønskelisten herhjemme.

Serge Mouille mantis
Kilde: Casa Shop
Den her loft lampe fra Serge Mouille er simpelthen så flot og minimalistisk, og har det lækreste underspillet udtryk. Den har stået højt på ønskelisten i et års tid nu, og det kommer den til at fortsætte med indtil vi finder det helt rigtige sted til den, læs: vi finder en ny lejlighed den kan hænge i. Er du lige så vild med den som mig, kan du købe den her.

 

by thornam gulv madras
Kilde: By Thornam
Jeg stiftede første gang helt tilfældigt bekendtskab med By Thornam på Instagram, og det var “love at first sigtht”. At have en gulvmadras i skind og eksklusivt stof er så genialt, og lækkert at det er en must have i enhver indretning. Madrassen kan kombineres til både gulv og som senge gavl. Min favorit er helt klart denne med det smukke stof i velour, som jeg vil have som senge gavl i soveværelset. Du finder mere om det seje nye danske brand her.

 

Curtis Jere

Kilde: The Apartment
En af mine favorit butikker til ny inspiration indenfor bolig interiør er helt klart The Apartment! De er modige i deres  indkøb, og formår på en luksuriøs måde at fremvise deres møbler og interiør på en så lækkert måde, at man har lyst til at indrette hele sin lejlighed med ting fra The Apartment. Denne vægudsmykning i messing fra Curtis Jere er ingen undtagelse, og du kan selvfølgelig købe den hos The Apartment.

 

Bell coffe table
Kilde: Paustian
Hvis man skal have et lækkert nyt sofabord er dette Bell Coffee Table tegnet til ClassiCon af den tyske designer Sebastian Herkner et jeg ville foretrække. Sofabordet er fremstillet af glas og metal og har et meget kunstnerisk udtryk. Bordet kan købes hos Paustian.

Swoon Space copenhagen
Kilde: Fredericia Furniture
Swoon designet af Space Copenhagen er bare endnu et af deres vellykket designs. Den har et utrolig elegant udtryk, og den skønne farve i velour gør den ikke mindre skøn. Du kan læse mere om stolen og finde forhandler her.