Når jeg skal stresse af er noget af det bedste for mig at lave nogle kreative ting. Jeg har altid været vildt fascineret af godt håndarbejde, og tænkt at det ville jeg også lære, så jeg lærte mig selv, vha. YouTube engang tilbage i 2014, at hækle! Det har resulteret i flere hækle projekter, nogle utrolig vellykket andre knap så meget.

Jeg har lige afslutte og afleveret dette babytæppe, hæklet i musling mønster i baby merino uld til min venindes dejlige lille nyfødte dreng. Det blev til et utrolig blødt og lækkert tæppe, jeg overvejede helt at beholde det selv. Jeg valgte at hækle tæppe i en mørkegrå farvet og med mintgrøn kant da jeg syntes det passede godt til en dreng. Tidligere har jeg hæklet babytæpper i hvid merino uld, med pyntebånd i enten blå eller lyserød farve, så man kan skifte båndet alt efter køn på barnet.

 

hækling_babytæppe

 

Hækling muslingemønster

 

2016-01-28 08.02.16

Hvis du ønsker at lave dette babytæppe, kan du finde inspiration og opskrift her.