I et tidligere indlæg med inspiration til børneværelset har jeg sagt at vi ikke kender barnets køn, og den viden giver en masse kreative friheder i forhold til indretningen af det kommende børneværelse. Det er en beslutning vi er fælles om ikke at kende til kønnet, men hvis nu det blev en pige så ville jeg tænke i andre baner end hvis det skal indrettes til begge køn. Jeg ville lave værelset mere feminint og vælge tapet og farver som var en smule mere girly. Faktisk har jeg altid haft det lidt stramt med farven lyserød, og ofte syntes jeg at det hurtigt bliver meget ekstremt med lyserødt overalt når man laver pige værelser. Jeg har lavet mit bud på et pigeværelse.

Blomstret tapet

Kilde: Anewall
Det her smukke tapet kunne jeg godt se være på en enkelt væg i vores børneværelse. Hvis ikke man ikke lige har lyst til at kaste sig ud i et tapetserings projekt, kan man også sætte det op på et lærred i stedet. Du finder tapetet og mange andre lækre muligheder til væggen her.

lullaby vugge rattan
Kilde: Little green sky
Den her hænge vugge er ideel til dem som bor småt, hvilket vi gør og her får man virkelig frigivet noget gulvplads. Vuggen er lavet i flere farver, men jeg kan godt lide den kontrast det giver til de rosa sager, plus den kan også bruges til drengebørn. Jeg fandt vuggen her.

 

 

sky lampe til børneværelset
Kilde: Med udsigt
Jeg syntes faktisk det er svært at finde pæne børneværelses lamper som man faktisk også kan holde ud og se på i længere tid. Disse skylamper giver et blødt lys, også kan jeg godt lide at de er anderledes. Jeg fandt dem her.

 

 

svane musik ophæng
Kilde: Infant-toddler
Den her svane er da bare for nuttet, det er et must have for mig til et pigeværelse.

skypude
Kilde: Lirum Larum Leg
Puder skal der til, og nu når der er skyer i loftet kan man da også have dem på gulvet ved legetæppet eller i sengen. Du akn købe puden her.

 

 

baby sengetøj
Kilde: Sovedyret
Blomsterprint er simpelthen så yndigt, og min lille (måske) pige baby må meget gerne sove i masser af print med blomster, jeg fandt dette smukke sengetøj fra Wheat her.

 

 

Rokkefår til børn
Kilde: Casanova furniture
Når nu den lille bebs kan sidde selv og vippe på en gyngehest, hvorfor så ikke få en som man faktisk også selv kan holde ud og se på, nemlig et rokkefår. Jeg syntes den er super dekorativ, og ikke et børnelegetøj man bliver super træt af med det samme. Du kan købe fåret her.

 

camcam legetæppe
Kilde: Luksus Baby
Den lille skal ikke blive kold når den ligger og leger på gulvet, så et lækker quiltet tæppe fra CamCam er helt perfekt. Du kan bla. købe det her.

 

 

kanin bamse
Kilde: Olisan
Min veninde har utrolig mange af disse “dukker” fra Maileg til sin datter, og jeg syntes de er meget søde og dekorative på børneværelset. Jeg fandt denne dukke her.