Vi kender stadig ikke til barnets køn, og det er faktisk utrolig skønt at kunne glæde sig til den kæmpe overraskelse som det bliver ved fødslen. Jeg har lavet et tidligere indlæg med inspiration til et pige værelse, og nu er det så kommet til drengeværelset. Generelt er der mange af de samme ting som jeg ville vælge til begge køn, men der alligevel få ting og farver som jeg helst gerne vil adskille.

Her har i mit bud på lækkert interiør til drengeværelset.

Luftballon uro til børneværelset

Kilde: Lirumlarumleg
Jeg har noget for luftballoner, og denne søde uro er et musthave til min kommende tille baby. Denne fine uro kan købes her.

Ferm Living tapet til børneværelset
kilde: ferm living
Hvis der skal gøres lidt ekstra ud af væggene i værelset, kan man dekorere med dette smukke tapet fra Ferm Living, Confetti wallpaper kan købes her. Når nu man er lidt for meget en fan af luftballoner som mig, kan man også lige få endnu en luftballon op. Væglampen her er også fra Ferm Living, og kan købes her.

Sebra seng til børneværelset

Kilde: Sovedyret
Dette er nok den mest hypede seng til dato, og jeg må indrømme jeg altid har drømt om at kunne forkæle mit barn med denne seng. Sengen er fra Sebra og kan bla. købes her.

Babysengetøj

Kilde: Maise de Milldas
Der er så meget lækkert baby sengetøj at vælge imellem, men jeg syntes efterhånden jeg støder på de samme brands hele tiden, men Filibabba var et mærke jeg dog ikke har stiftet bekendtskab med før, okay jeg er også meget ny i gamet, men alligevel. Sengetøjet i økologisk bomuld kan købes her.

fjerlampe til børneværelset

Kilde: Lekmer.dk
Denne EOS mini fjerlampe fra Vita passer lige ind i et børneværelse, og kan købes her.

Foxy potato hylde til bøger

Kilde: Lerche design
Til de der pæne børnebøger, skal der også være en flot hylde. Denne Vega mini hylde fra Foxy potato kan købes her.

little hands wallpaper til børneværelset
Kilde: Little hands Illustration
Et smukt legende tapet er også en mulighed til drengeværelset. Little hands laver tapet efter mål så man får præcis den størrelse og mængde man skal bruge. Du kan finde dette tapet samt mange andre her.

plys kanin til børneværelset
Kilde: Babysam
Bamser skal der til, og hvorfor ikke bare købe den sødeste og blødeste når man nu er i gang! Kanin bamsen fra jellycat kan købes her.

Tæppe til baby

Kilde: Luksusbaby.dk
Når nu det lille gemyt skal ligge på gulvet og lege skal den jo have noget lækkert at ligge på, og hvorfor ikke vælge noget som forældrene også kan holde ud og se på samtidig. Liewood babytæppe er økologisk og forhandles her.

børne racer til legeværelset
Kilde: Sundleg.dk
Enhver dreng som skal se en smule street ud må da eje sådan en sej gåbil fra Magni. Jeg fandt den her.

God fornøjelse med dit drengeværelse! 🙂