Boligsalg

Få solgt din bolig

Når du skal have solgt din bolig, er det vigtigt at den bliver præsenteret så ren, ryddelig og indbydende som muligt, for ved et boligsalg er det førstehåndsindtrykket som er det afgørende.

Wise Interiors boligstyling vil få din bolig til at skille sig ud fra mængden og fange købernes opmærksomhed. Med den rette styling, kan vi få boligen til at virke lysere, større og mere indbydende, hvilket vil gøre den attraktiv for køberne.
Vigtigheden af den rette styling kan være afgørende når køberen ser på billeder af boliger til salg, og derfor vælger din bolig fra mængden, grundet det rene og indbydende indtryk.

En flot boligstyling kan føre til et hurtigere salg af din bolig!!

Vejledning til boligsalg

Et vejledende besøg af Wise Interior består i en times besøg hvor vi gennemgår din bolig, og snakker om hvad du selv kan gøre for at gøre boligen mere indbydende og salgs klar for kommende købere Herefter udretter jeg en rapport ud fra det som vi har gennemgået på mødet.

Pris for hjemmebesøg og rapport inkl. moms og kørsel i Storkøbenhavn: 2500 kr.

Kørsel udenfor Storkøbenhavn inkl. moms: 300 kr. pr. time.

Salgs styling

Wise Interior tilbyder hjælp til indretningen af din bolig, men skiller sig ud ved også at udleje møbler og style tomme boliger, der oftest kan være dem, der er vanskeligst at få solgt. Jeg har et stort udvalg af designermøbler og eksklusivt interiør, som jeg hele tiden holder opdateret med tidens trends.

Vi tilbyder forskellige former for styling i forbindelse med boligsalg, så kontakt os for et uforpligtigende tilbud.