Case fra kunde

Jeg har lige afsluttet et super spændende projekt på Vesterbro. Min kunde skrev til mig tilbage i Oktober måned om at hun havde mange ønsker og tanker omkring sit soveværelse, men følte ikke at hun kunne forene dem. Vi havde et møde hos hende hvor vi gennemgik hendes ønsker og tanker omkring rummet, samt farvevalg. Hendes yndlingsfarve var petroleum blå/grøn, og ønskede at jeg havde det i tankerne når jeg lavede planen.

Jeg sendte efterfølgende nedstående Moodbord/inspirationstavle og en handlingsplan udefra det som vi havde talt om, samt en separat indkøbsliste, så hun havde mulighed for at finde de forslåede møbler.

 

 

Bolig blog

/Soveværelse moodbord til kunde.

Jeg tog udgangspunkt i den blå farve, og i nogle rolige komplimenter farver som skal binde det hele sammen. Et soveværelse må gerne være en hule man går ind i og kobler fra, det er trods alt her man bruger meget af sin tid.

 

It's hard to know when to stop painting when cyan is involved. #StaplesCMYK:        For a blue with a flair of the dramatic, go with shades of teal: http://www.bhg.com/decorating/color/blue-paint-colors/?socsrc=bhgpin031014tealbluepaintcolors&page=5:

 

Livingroom Colors:     Prussian Blue Silk Wedding Rose Petals.:

 

kilde: Pinterest

Jeg bruger ofte moodboards, da dette giver kunden et godt billede af hvilke farver og materialer som vil passe godt sammen.

 

Rådgivning af en indretningsarkitekt kan være et kick start til en fuld bolig fornyelse, det kan også være en hjælp til at forene flere stilarter eller hjælp farver og indkøb til boligen. Det er vigtigt at din bolig giver dig energi, din bolig er din base og det er her man skal lade batterierne op.

Under et besøg i dit hjem giver jeg dig inspiration og vejledning til indretningen, stil, farvevalg, belysning etc. Naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ved større opgaver udarbejder jeg stemningsfulde stilplancher/moodboard, der tilkendegiver stil og tone sammen med målfaste indretningsplaner, der skal føre dig sikkert og trygt igennem junglen af muligheder.

Har du lyst til at få rådgivning af en indretningskonsulent, kan jeg kontaktes på vivi@wiseinterior.dk.