Jeg er om nogen fan af plantetrenden, og hvis jeg boede på flere kvadratmeter så havde jeg mange flere planter i min bolig. Planter giver liv i indretningen, og det som er så fantastisk er at man kan udskifte krukker og holdere som man har lyst og hermed skifte udtrykket i indretningen.

Der findes masser af design virksomheder som har opsnappet plantetrenden og lavet flotte holdere og vaser som man kan forkæle sin bolig med. Jeg er generelt fan af hævede møbler og møbler eller ting som er monteret på vægge, da det skaber en helt anden dynamik i rummet og giver en lethed.

Jeg har lavet et lille udpluk af mine favorit plante løsninger herunder. Disse er udvalgt på baggrund af deres minimalistiske udtryk og de smarte ophængs muligheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertiplans-097113

 

 

 

 

Fotokredit: Ferm Living, Anne Black, Blooming Ville, Hübsch, Designdelicatessen