I august påbegyndte vi et større køkken projekt hos en kunde, men inden projektets start havde vi lavet en design plan for hele køkkenets udtryk og form. Når jeg laver indretnings opgaver bruger jeg altid “moodboards” eller “storyboards” for at visualisere mine ideer for kunden, og så undgår vi misforståelser. Det er også en utrolig god måde at arbejde med sine egne projekter på, da man her kan kombinere farver, materialer og interiør og få et godt overblik omkring tilvalg og fravalg.

I dette køkken projekt faldt valget på et smukt røg farvet egetræs køkken fra Koch Køkken, hvor der er brunerede messing greb i skufferne og her skal der monteres en hvid Corian bordplade. Da der skulle laves gulvvarme i hele køkkenet, besluttede vi at ligge 80×80 fliser uden synlige samlinger i hele køkkenet for at give det et råt og maskulint udtryk.

For at skabe sammenhæng i hele køkkenets rå og maskuline udtryk lavede Koch køkken en bænk og højbord til de smukke stole fra Fredericia Furniture. Belysningen over spisebordet skulle også være rå, så valget faldt Long John lamp, fra Rubn og spots er fra Luceplan. Jeg er ret vild med resultatet, og glæder mig til at kunne vise jer det endelige resultat.