Jeg har altid haft noget for lamper, da lamper kan noget. Som nævnt i et tidligere indlæg her på bloggen, så er belysning noget af det som jeg syntes er vigtigst i indretningen da det tilføjer noget til rummet. Det er for mig ikke bare noget som man skal have overstået og monteret og bum bum så her vi lys. Nej for mig er lamper det som får indretningen til at gå op i en højere helhed.

Jeg har længe været meget vild med nogle (okay dem allesammen) af lamperne fra Menu, og da jeg købte ind til en indretningsopgave endte der også lige to i kurven til mig selv. De passer perfekt hjem til os (og hos min kunde) og jeg elsker deres rå udtryk som passer perfekt til vores murstensvæg i stuen.

Egentlig var den lille beton og glas lampe, JWDA concrete lamp fra Menu, tiltænkt soveværelset, men den flytter nok meget snart ind i stuen sammen med Franklin som hænger over spisebordet.

 

JWDA concrete lamp_menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2739

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jwda concrete lamp_menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du finder forhandler af JWDA Concrete lampen fra Menu lige her!