I sidste uge besøgte jeg designmessen Northmodern i Bella Centeret for at se på en masse lækre sager, men også for at få lidt inspiration. Der var så mange indbydende og flotte stande og jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera derhjemme, og de billeder jeg har taget på mobilen er simpelthen i for dårlig opløsning, så det vil jeg skåne jer for.

 

Jeg har altid haft en forkærlighed for pastel farver, men aldrig rigtig turde have det i mit hjem. Jeg syntes at meget af det som man kunne købe på markedet var meget tøset, og ikke råt nok til min stil. Men så stødte jeg for nogle år siden på Finnsdottir og blev straks forelsket i hendes minimalistiske og unikke design. Hendes nye kollektion er så smuk, og jeg må have nogle af hende smukke skåle eller en enkelt vase til kolonihaven.

 

Finnsdottir_forside_01cmyk

Finnsdottir_15_04cmyk

Finnsdottir_15_06cmyk

Finnsdottir_15_10

 

Kredit: finnsdottir

 

Jeg er vild med det rustikke, rå og naturlige og det fandt jeg hos Snowdrops Copenhagen. Jeg kendte ikke til dem før jeg mødte dem på standen, men de sælge sådan nogle lækre ting at jeg helt sikkert vil holde øje med dem i fremtiden. Deres tæpper og krukker kan godt være de dukker op hos mig en dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kredit: Snowdrops Copenhagen

 

Nordstjerne formår at fange tidens trends, marmor krukker og fade i forskellige slags sten, glas kombineret med messing og ikke mindst smukke print på puder. Jeg har allerede nogle få ting herfra, og har været så glad for det hele

 

messing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kredit: Nordstjerne