Vores stue har længe været lidt forsømt, da jeg har mange projekter i gang hos kunder og i vores kolonihave har jeg ikke haft overskuddet til at gå i gang herhjemme. Men eftersom jeg arbejder hjemmefra meget af tiden, skulle der ske noget nyt. Et besøg hos min lokale farvehandler resulterede i en flot petroleumsblå som skulle op på en af væggene i stuen. Jeg gik straks i krig med at male, og mens jeg malede fik jeg også en trang til at rykke rundt på det hele.

4 timer senere var jeg færdig (jeg overholdt ikke tørretiden da jeg er alt for utålmodig anlagt) og der blev rykket rundt i stuen. Vi gav hinanden en lampe fra Menu i julegave, og den kom endelig op efter al’ for laaaaaang tid i æsken. Jeg syntes det er blevet utrolig godt og har nu lyst til at male hele lejligheden med en masse andre farver, tror dog ikke min bedre halvdel vil syntes om det.

 

Eames_petrol_spisebord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stue_børge mogensen_spanske stol_teaktræ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

monstrea teaktræ menu lampe

 

 

 

 

 

 

 

børge mogensen spanske stol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

børge morgensen spanske stol