Det er efterhånden igen hemmelighed at jeg har noget for lamper, og hvis jeg kunne skiftede jeg ud løbende for at have alle mine små forelskelser i mit hjem. Da det desværre ikke er en mulighed er det godt, at jeg kan dele dem her på bloggen med jer.

Det spanske mærke PARACHILNA, blev født med en kærlighed til luksus, en luksus som handler om integritet for designet, kvaliteten af materialerne og det håndværksmæssige håndværk. PARACHILNA er dedikeret til dekorativ belysning, og med deres passion for at arbejde med designere fra alle hjørner af kloden, formår de at skabe unik og personlig belysning. PARACHILNAs lamper syntes jeg favner bredt, de er både fantastiske i indretningen af det moderne hjem, boheme stilen eller i den nordiske indretning.

Jeg har valgt tre lampe designs ud fra PARACHILNA som er mine favoritter og som jeg gerne så kom til at bo hjemme hos mig.

BAI baimama   bannerbai2low aballsmgrpeA balls parachilna

Forhandler samt info finder du hos den danske distributør ROAM.