Referencer

Det siger kunderne om os

“Fabelagtig boligindretning, hvor kæmpe ‘value for money’ er det absolutte omdrejningspunkt”

 

Mit drengerøvshjem på nørrebro trængte til en gevaldig hånd. Lejligheden osede af uudnyttet penthousepotentiale. På grund af egen inkompetence og mangel på tid, overlod jeg hele projektet til Wise Interior, der fik et forudbestemt budget for at klare opgaven fra A-Z.

Når det kommer til Indretningsarkitektur og boligstyling, ville jeg aldrig vælge andre end Wise Interior. Deres dygtige indretningskonsulenter, har virkelig formået at forvandle mit hjem fra en umoden drengerøvshybel, til en trendy New Yorker lejlighed i centrum af Nørrebro.

Det er pludselig meget mere lækkert at være hjemme, meget lettere at motivere sig selv til at holde den ren og ryddelig. Ligesom jeg forventer at drastisk stigning i værdi, for det arbejde som Wise Interior har leveret.

Jeg er ekstremt tilfreds, og har allerede anbefalet Wise Interior til adskillige fra min omgangskreds. Thumbs up herfra! Det bliver ikke det sidste hjem I kommer til at lave for mig

Kasper Dam, København

CEO, Is Til Fest ApS

“Fra ung pige bolig til stilrent og moderne indretning”

Jeg var så heldig at vinde et besøg af indretningsarkitekt Vivi Bang og må sige hun kom med utroligt mange ideer. Jeg bor i et lille bindingsværkshus og stilen var blevet lidt “ung piget”, med mange blandede farver og kunne godt tænke mig det blev lidt mere stilrent

Vivi foreslog jeg malede endevæggen  i stuen mørk blommefarvet og så lysne op med komplementær farver i tilbehøret. Indretningsarkitekten anbefalede jeg brugte mine glasvaser sammen med marmor eller beton, og det har givet et helt andet look med de få ting jeg har indkøbt. Vivi kom med utrolig mange ideer til indretningen, og lavede en lang liste til indkøbsmuligheder og steder på nettet for inspiration.

Jeg kan kun anbefale at få Indretningskonsulent Vivi Bang ud og rådgive omkring ny indretning og farver til sit hjem!

Lone Storm, Nyborg

“Derudover fik jeg samtidig en masse inspiration til indretning af børneværelser og soveværelse”

 

Vivi skulle hjælpe med inspiration og gode råd til opbevaring og integrering af børneområde i stuen og indretning af køkken. Jeg fik en masse fantastiske ideer om farvevalg, indretning og muligheder i de møbler jeg i forvejen har. Jeg fik inspiration til at få rummene til at virke større med små ændringer i placering og farver. Og blev ved hjælp af billeder overbevist om helt nye farver som jeg aldrig selv havde ville overveje.

Vivi er rigtig dygtig til at finde/vise billeder så man kan se hvordan ideer kan se ud i virkeligheden.
Derudover fik jeg samtidig en masse inspiration til indretning af børneværelser og soveværelse.

Katja Hønning, Slagelse