Hjælp til indretningen?

Se hvad vi tilbyder

Indretning

Vi hjælper dig med at se mulighederne i dit hjem, som vil skabe ny energi og liv i din bolig.
En rådgivning af en indretningskonsulent kan være en rigtig god ide hvis dit hjem trænger til en opdatering, eller hvis stuen, badeværelset eller et andet rum trænger til nyt liv. Vi udfører en bred vifte af opgaver, og derfor kan en snak med os være en god hjælp til det du ønsker fornyet, ændret eller måske noget helt tredje.

Læs nedenfor hvad vi kan gøre for dig.

Rådgivning

Som din personlige indretningsdesigner kommer jeg hjem til dig, hvor vi sammen vil gennemgå dine tanker, ønsker og de eventuelle udfordringer, som du har med din boligindretning. Sammen drøfter vi, hvilke muligheder der er for forbedringer og tiltag inden for dit budget. Jeg hjælper dig med at komme i gang, sammen udarbejder vi en handlingsplan, hvorefter du selv fører ideerne ud i din bolig.

 

Pris for hjemme besøg ekskl. moms og kørsel i Storkøbenhavn kr. 2000

Kørsel udenfor Storkøbenhavn inkl. moms kr. 300 pr. time.

Vejledning

Vi kommer til en snak hos dig, hvor vi gennemgår dine ønsker for indretningen samt budget, hvorefter du får tilsendt en to-do liste og mood-board med konkrete forslag til eventuelle farvevalg, tekstiler/materialer og møbler. Ydermere sender vi en konkret indkøbsliste til indretningsforslag, hvor du kan finde priser, samt steder hvor du kan købe det foreslåede interiør.

 

Pris ekskl. moms og kørsel i København fra kr. 5000 (afhængig af opgavens omfang)

Fuld indretning

En fuld boligindretning begynder med en samtale hos dig, hvorefter Wise Interior står for stylingen af din bolig og for alle indkøb i den forbindelse. Prisen er her individuel.

Du kan altid ringe til mig for en uforpligtende snak vedrørende muligheder for en personlig indretning og priser.