Der bliver altid spået om hvilke boligtrends som vi skal holde øje med i det nye år, og ikke mindst om der er nogen tendenser som fortsætter. Det er også spændende om der kommer nye besættelser som man bare må eje.

Jeg har liste lidt op her, så du kan orientere dig om hvordan du kan opdatere din bolig anno 2019!indretning, trends, pasteller, interiør, boligindretning   indret med pasteller
© Pinterest

PASTELLER
Lyserød har været en utrolig populær farve her de senere år og det er som om alt lige bliver en anelse mere lækkert når det får en klat lyserød maling. Trenden med pasteller vil helt sikker fortsætte ind i 2019, hvor lyserød dog nok må vige pladsen for andre pasteller så som sart limegrøn, fersken og syren. 

tørrede buketter32b81f6e28651be7428042ab849d3283© Vogue

TØRREDE BLOMSTER
De grønne planter har i flere år nu været utrolig populære, det startede med de små sukkulenter og kaktusser så kæmpe planter som nærmest har udviklet os til træer i vores stuer.

Afskårene blomster har også været utrolig populære og bla. Poppy Karlas må man sige virkelig har formået at lave smukke farverige buketter på en meget legende måde. De skødesløse markbuketter har også været en i blandt favoritterne, men i 2019 er det tørrede buketter som vinder indpas i vores hjem. 

grønne farver boligtrends 2019   boligtrends 2019 farver

boligtrends 2019 farver © Jotun

NATUREN RYKKER INDENFOR
I 2018 har vi malet med mange vilde farver og vi har har været modige, har du dog ikke helt været med på denne bølge men ønsker at bo med andre farver end hvid og grå, så er Jotuns nye farvekort et godt bud på det. Her byder vi velkomne til mere rolige natur farver, i afdæmpede nuancer som taler til sanserne.

Jotun har opdelt deres farvekort i tre kategorier; Calm, Refined og Raw hvor vi her skruer ned for blusset og finder jordforbindelsen. 

boligtrends 2019 organiske former   boligtrends 2019 organiskeformer
© Kristina Dam

ORGANISKE FORMER
I forbindelse med at vi finder jordforbindelsen i vores farvevalg til boligen, vil det også afspejle sig i mere organiske former på vores møbler og kunst. Vi kommer til at se det på kunstobjekter, borde som får slebet kanterne samt vores møbler som for et blødere udtryk. 

Boligtrends 2019 fløjlsofa
© Bolia

FLØJL ERSTATTER VELOUR
Vi har i en lang periode nu indrettet os med masser af velour, og har været et foretrukken materiale i indretningen sidens dens come back nogle år tilbage. En konkurrent som muligvis kan erstatte det ellers bløde og skinnende materiale er fløjlen. Det riflede tekstil tilføjer mere kant og karakter til dit møbel, og mindst til resten af indretningen.