Min indboks er her i januar blevet fyldt med nyheder fra diverse danske og udenlandske design brands, og for sådan en interiør nørd som mig er det lige sådan januar skal være. Da jeg desværre ikke, grundet min graviditet, kan deltage i de mange udenlandske messer som foregår i denne måned, må jeg tage mig til takke med at surfe rundt i diverse image banks og se de skønne nyheder der.

Det er dog ikke alle nyheder som jeg syntes fortjener et fuldt blogpost, men indimellem er der brands som laver så mange lækre sager at det kan være svært at vælge, hvilket er tilfældet med Menu!! Jeg er vild med deres minimalistiske stil som er rå og cool! Jeg har da også erhvervet mig en hel del fra dem efterhånden, og med deres nye kollektion kan jeg se at jeg må til lommerene endnu engang.

Det har været svært at vælge imellem alle de lækre nyheder, men jeg har dog forsøgt og lavet et “lille” udpluk af mine favoritter her.

Tray table menu interiør

marmor bord menu

menu lampe marmor bord

pendler menu

Echasse vase menu

messing spejl menu

Foto kredit: menu