A stunning Dutch home blending old and new. And give-away winner....:   Het toilet en bijhorende lavabo verdienen evenveel aandacht als je living qua aankleding. Belangrijk voor gasten! funksjonelt:

Dispatch from Australia | Inside Outs March Issue - Poppytalk:    In this bathroom, a monstera has been positioned directly behind the mirror to effectively double the leafy view. Via Elle Decoration Sweden. Photography by Johan Sellén.:

.:   Bathroom:

Source: Pinterest

 

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at vi snart skal i kolonihaven og arbejde videre med vores byggeprojekt. Vi begyndte i efteråret 2015 at lave en tilbygning til huset som skal fungere som en entré og her skal være et separat badeværelse. Da vinteren nærmede sig kunne vi ikke fortsætte eftersom det blev for koldt, samt vi trængte til en pause fra kolonihaven, men det ændrer jo ikke på at man sagtens kan lede efter inspiration til badeværelset imellemtiden vel?

Vi har ikke lagt os fast på noget endnu mht. indretningen, designet, eller om vi vil have fliser eller noget helt andet. Vi har nogle materialer som vi foretrækker, og vi er begge helt vilde med beton, og har overvejet at lavet alt i det lille badeværelse på 3-4 kvadratmeter i beton. Det bliver måske lidt hårdt til rummet, men jeg kan godt lide tanken om at man laver et helt andet univers, som stikker af fra resten af indretningen i huset. Jeg kan nu også godt lide tanken om  en hvid skolevask med med væghængt armatur og så beton gulve og hvide fliser i badet. Det vil harmonere rigtig godt med resten af stilen i huset og kolonihave stemningen, og samtidig ikke være så hårdt.

Der er mange drømme, og først når rummet står færdigt ved vi om det reelt set er muligt at realisere dem.

Rigtig god søndag til jer alle. 🙂