Khao Lak, Thailand

1. Januar drog vi mod Thailand for at holde en tiltrængt ferie og slappe af.
Thailand er et utrolig smukt inspirerende land i smukke omgivelser af vand og frodig jungle.
Vi startede ferien i en bungalow ved Ao Nang strand nord for Khao Lak, hvor vi havde bestilt de første 2 overnatninger hjemmefra, resten af ferien skulle planlægges på destinationen. Her var dejligt stille, hvilket gav os rig mulighed for at komme helt ned i tempo.

Khao Sok Nationalpark

FullSizeRender-1

Vi bestilte impulsivt en tur ind i Khao Sok Nationalpark med overnatning i en lille flodhytte på Cheow Lan Lake, hvilket er noget af det smukkeste jeg længe har set. Her var så roligt og fredfyldt, smukke bjerge og ikke mange mennesker – helt perfekt til os. Cheow Lan Lake er en en gemt perle og er et must see hvis du er på disse kanter.

Surin Islands

Bouty-ø med meget få turister, smukt snorkling område og fantastiske sandstrande. Fuldstændig uspoleret Ø med meget imødekommende lokalbefolkning som lever og bor på øen. Vi brugte en dag med udforskning af Øen til lands og til vands med masser af snorkling.

IMG_5213 

 

Kamala Beach, Hotel Cape Sienna

Vi brugte de sidste dage ved Kamala Beach, 1 time fra Phuket by, et super lækkert område hvor vi udforskede strande og byer på egen hånd via en motorcykel, som vi havde lejet for 40 kr. om dagen. Vores hotel havde en fantastisk udsigt over bugten og fra vores balkon kunne vi se solnedgangen.

Phuket

 

Vi kørte ind til Phuket Old Town for at få lokal mad og se byen. Vi stødte bla. på et meget lokalt Mall, og her var ret hyggeligt med nogle vestlige inspireret restauranter og caféer, med et strejf af noget Thai. Beklager billede kvaliteten, men de er taget fra mobilen…

FullSizeRender-5

FullSizeRender-4  FullSizeRender-2