Planter i boligen er en af de helt store trends lige nu, specielt kaktusser og sukkulenter skal du have med i din indretning hvis du vil være en smule med på indretningsmoden. De grønne planter giver liv i boligen, og mange er utrolig skulpturelle.

Jeg er ikke født med grønne fingre og jeg har formået at slå blomster ihjel som ifølge min kære mor “ikke er mulig at dræbe denne blomst”!! Men jeg har omfavnet den grønne bølge og hoppet i med begge ben. Jeg startede med en monstrea som jeg håbede ville overleve en måned, og nu er den blevet så stor at jeg har plantet den om 3 gange og endda lavet en stikling. Det gav mig lysten til at få flere planter og heriblandt kaktusser. Da vi ca. 5 mdr. om året bor i vores kolonihave er vi ikke så ofte hjemme og vande planter, så kaktusser passer helt perfekt hjem til os. De har ikke behov for meget vand og er faktisk næsten umulige at slå ihjel. Perfekt!!

 

 

Kaktusser og sukkulenter er på toppen af plantelisten, og er som nævnt tidligere et musthave (dem har jeg også med stor succes formået at holde i live) og når man først får dem indenfor døren begynder man at holde af dem. Ja det lyder underligt at man kan holde af sine planter, men det gør jeg altså.

 

 

 

Kaktus København

Kaktus København er Danmarks første konceptbutik med fokus på kaktus og sukkulenter, som er ejet af de tre unge piger, Maja Samsø Bastian, Gro Samsø Bastian og Cecilie Krawack  som sammen deler en kærlighed for kaktusser og sukkulenter.

Kaktus København samarbejder med et lille dansk gartneri, som dyrker mange forskellige typer kaktusser. I butikken i Jægersborgade vil du også kunne købe udvalgte udvalgte potteskjulere og ophæng til dine planter, eller kaktus print til væggen hvis ikke du er til planter.

 

 

Du finder Kaktus København butikken på Jægersborggade 35, 2200 København N. Hvis ikke lige du har mulighed for at komme forbi butikken kan du besøge deres blog hvor du kan få meget mere info om kaktusser.

Kaktuskbh.dk